Over Ons

Ik ben Bart Van Hauwe, een jonge dynamische ondernemer uit Dendermonde.

In 2018 ben ik gestart in bijberoep voor cleaning en kleine algemene karweien.

Tegelijkertijd werkte ik toen ook bij een bedrijf in grond-, klinker- en rioleringswerken.

Beetje bij beetje heb ik mijn weg gezocht en geïnvesteerd in professioneel materiaal. In 2020 ben ik ook gestart met ontstoppingen. Dit voelde goed aan, en toen heb ik beslist om een stap verder te zetten en Vahaclean op te richten. Sinds de 2de helft van 2021 heb ik dan ook van mijn bijberoep mijn hoofdberoep gemaakt.

Ik heb me dan ook een vrachtwagen met rioolcombi opbouw gekocht. Met deze vrachtwagen kan ik enerzijds opzuigen en anderzijds reinigen. Een zeer multifunctioneel werktuig, inzetbaar in kleine en grote werken.

Mijn vrachtwagen is uitgerust met een container systeem waardoor deze een gewone containerbak kan op trekken of een plateau met rongen. Zo kan ik dan ook machines en goederen transporteren.

 

Ik sta 24/7 ter beschikking van de klant, zowel voor particulieren als ondernemingen. Ik doe er alles aan om mijn klanten tevreden te stellen en zal daar zelfs met plezier een stapje verder voor gaan.

Ik beperk me ook niet tot enkel reinigen, ruimen of ontstoppen. Indien er een breuk aanwezig is in de leiding buiten de woning, dan kan ik voor de klant de breuk lokaliseren, open graven, herstellen en de oppervlakte in originele staat terug brengen. Voor grotere projecten werk ik samen met mijn broer Stefaan Van Hauwe en zijn firma Vahacon BV.

Samen met de vrachtwagen heb ik me ook een rioolcamera aangeschaft om nog nauwkeuriger te werken. De aankoop van een rookdetectiesysteem om (lekken in) leidingen en geurhinder op te sporen staat op de planning.

De firma Vahaclean werkt efficiënt, vakkundig, proper en aan een correcte en eerlijke prijs zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Als ruimer sta ik geregistreerd bij OVAM en heb daar ook de nodige vergunningen evenals bij de RWZI’s waarnaar ik het septisch materiaal afvoer.

Als vervoerder sta ik geregistreerd bij de FOD met de nodige vervoersvergunning.

Goede service, flexibiliteit en betrouwbare dienstverlening op maat van de klant, zijn bij mij geen loze begrippen!